Skrevet av Emne: tilhengerkontakten er "død" på alle polene.....  (Lest 281 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget aslemjoen

  • 304 CID
  • **
  • Innlegg: 89
tilhengerkontakten er "død" på alle polene.....
« på: On.,20,Mars,2019,18,11 »
Skulle ut og kjøre med tilhenger i dag - men fikk ikke lys på hengeren. Ikke baklys, blinklys, skiltlys eller bremselys - ingenting!!!!!
Noen som har vært borti noe lignende, og kan si meg hvor å lete?
På forhånd takk.
For ordens skyld - 2013 JKU
Wrangler JKU, 2013
Grand Cherokee 2,7 CRD 2003 - solgt.
Grand Cherokee Laredo 3,1 2001 - "solgt til Gjendisige"

Utlogget eirikbg

  • 304 CID
  • **
  • Innlegg: 53
Sv: tilhengerkontakten er "død" på alle polene.....
« Svar #1 på: Fr.,22,Mars,2019,13,50 »
Har du sjekket sikringer?

Utlogget aslemjoen

  • 304 CID
  • **
  • Innlegg: 89
Sv: tilhengerkontakten er "død" på alle polene.....
« Svar #2 på: To., 4,April,2019,09,53 »
Ja, jeg mener da at jeg har det......men er det noen som vet om det er en eller flere sikringer? normalt så er det vel en for hver side (hhv høyre bak og venstre bak) - og en for blink osv.....? Eller tar jeg feil?
Ser ikke for meg at det er en felles for alle lysene til hengerkontakten? Tar jeg feil?
Er det noen som kan hjelpe meg å lokalisere den/de sikringene som er aktuelle?

Asle
Wrangler JKU, 2013
Grand Cherokee 2,7 CRD 2003 - solgt.
Grand Cherokee Laredo 3,1 2001 - "solgt til Gjendisige"

Utlogget HardKåre

  • 360 CID
  • ***
  • Innlegg: 648
  • 1987 Jeep Cherokee 4,0
Sv: tilhengerkontakten er "død" på alle polene.....
« Svar #3 på: Fr., 5,April,2019,08,27 »
Ofte ligger feilen i selve kontakten, eller i "strømtyvene" inn i ledningsnettet siden du har alle lys på bilen. Men siden du mangler alle lys vil jeg tippe på feil på jordinga. Start med å måle strømmen på polene i kontakten.
,],,____,,_□□□□_
 /___/│__,\____\,____
│       │-    │    [□]llllll[□]
‾(o)_)‾‾‾‾‾(o)_)--o-)_)
Min Jeep-garasje