Skrevet av Emne: Jeep Commander, skifte av belysning i konsoll  (Lest 1646 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget cat-vi

  • 360 CID
  • ***
  • Innlegg: 283
Jeep Commander, skifte av belysning i konsoll
« på: On.,20,Mars,2019,08,45 »
Nesten alle lyspærer i konsollen var defekt. Åpnet opp greiene for å kikke, dette er glødepærer som er loddet i en ''printplate'' så her må loddebolt benyttes. Ville å gå for blå LED dioder for å få en litt mer moderne look. Dioder ble innkjøpt, disse er 3,5V så her må det kompenseres med motstander. Lyspærene som er koblet i parallell ble loddet ut, diodene ble loddet inn i serie for å forenkle jobben, det er trangt om plassen men det lar seg gjøre. Nå var jeg så godt igang at jeg skiftet ut de som er i spilleren også, her gikk det ikke fult så bra til å begynne med da det er lavere spenning på punktene, Henger ved noen bilder for å vise litt under og etter jobben. Siste bildet av konsoll montert ble litt lyst, men man ser sånn passe hvordan det ble.

Prøvde å legge inn bilder her av prosessen, men det er for mye restriksjoner på denne siden (max 640 kb pr. bilde er vel utgått på dato? går sikker an å zippe bildene for de som kan slikt:) )
Men om det er av interesse så finnes de her. https://offroad.no/forum/topic/141020-jeep-commander-skifte-av-belysning-i-konsoll/