Skrevet av Emne: Kjøpsråd Cherokee KJ diesel  (Lest 2176 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget morrun

  • 258 CID
  • *
  • Innlegg: 2
Kjøpsråd Cherokee KJ diesel
« på: Sø.,21,Oktober,2012,22,02 »
Hei.
Er helt ny her på forumet, men har respektert Jeep i alle år. Vurderer nå å kjøpe en KJ, som i så fall blir den første firehjulsdrevne bilen vår. Dette skal være bilen som jeg kan hygge meg med, som vi kan bruke til fjells og som kona og ungene kan bruke i forbindelse med at "vi" har kjøpt en travhest (hjelpe og trøste!). Vi har en Volvo V70 som "hovedbil". Dette blir bil nr.2 og budsjettet er ikke all verden. Likevell må vi legge såpass i det at vi slipper å kjøpe noe nedkjørt med stort vedlikeholdsbehov. Jeg er glad i å holde på med bil, men det er jo tida som ikke strekker til.
Summa summarum vurderer vi en tidlig KJ 2.5 CRD diesel. Helst en 2002 der baksetene kan puttes rett inn. Eldre Cherokee diesel vegrer jeg meg litt for å kjøpe. Jeg ønsker en Ncap-kollisjonstestet konstruksjon og er skeptisk til den eldre dieselmotoren (2.5TD).

Håper derfor på gode kjøpsråd og tips om hva jeg skal være oppmerksom på ved en slik bil. Kommentarer omkring bilvalg tas også imot med takk.

Har for så vidt også vurdert div japse-SUV med div 4x4-system, men ønsker Jeep fordi jeg kjøper bil litt "med hjertet". Har lyst å oppgradere litt etterhvert, med bl.a. grovere hjul og moderat heving.

Mvh. Morten

Utlogget morrun

  • 258 CID
  • *
  • Innlegg: 2
Sv: Kjøpsråd Cherokee KJ diesel
« Svar #1 på: On.,24,Oktober,2012,21,36 »
Hei igjen. Så sørgelig lite aktivitet det er her inne? Jeg skjønner jo at Jeepklubbens forum nødvendigvis har færre medlemmer enn Volvo car club (hvor jeg har fått mye, rask og konstruktiv hjelp tidligere), men likevel?
Derfor spør jeg også; er KJ en lite ansett eller dårlig Jeep? Man ser ikke allverden av disse bilene i området der jeg bor, men jeg synes KJ`en har i seg "mer Jeep" designmessig, enn mange andre. En Wrangler er nok litt mye "hard core" for min familie, derfor synes KJ å være et godt og brukervennlig alternativ for oss. Er jeg helt på jordet?
Mvh Morten