Skrevet av Emne: Lite liv her!  (Lest 3987 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget High output

 • 258 CID
 • *
 • Innlegg: 39
 • Min gamle XJ, no har eg ZJ 5,9 LX
Lite liv her!
« på: Fr., 8,Februar,2008,22,24 »
Heisann! Vi er en gjen g i Askvoll med Jeep. Skulle fått til noke.

Mvh Alexander Åsnes

Utlogget eivindbp

 • 304 CID
 • **
 • Innlegg: 55
 • "No guts - no glory!"
Sv: Lite liv her!
« Svar #1 på: Fr., 8,Februar,2008,23,58 »
Hallo Askvoll!

Ja, det må vi. Veldig glad for denne postingen!  ;D

Har tidligere fått oppgitt 4 medlemmer i Sogn og Fjordane, men kun fått svar på mail fra et av de, og hatt litt telefonkontakt med en av de andre. Er ute og reiser/ på jobb i to uker framover, men så kunne vi avtalt et møte feks en lørdag i, - kanskje Askvoll, - feks på Askvellir eller kafeen i sjøbodene?

Eventuellt kunne vi kanskje kjørt oss en tur hvis noen har kontakt med grunneier i dalen nordover fra Askvoll sentrum. Har sittet og sett på veien innover der i detalj fra luften, kanskje det kunne være morsomt (+ bilder våre venner i øst bare kan drømme om?)   8)

Kontakt meg gjerne. Info finner du på min profil. Gleder meg allerede!
Eivind BP
JCN medlemsnr 236
- 87 YJ som nå har fått nytt hjem
- 94 XJ

Utlogget High output

 • 258 CID
 • *
 • Innlegg: 39
 • Min gamle XJ, no har eg ZJ 5,9 LX
Sv: Lite liv her!
« Svar #2 på: Lø.,16,Februar,2008,22,59 »
Det kunne nok bli bra  veit du. Eg var den første i Askvoll som kjøpte jeep. Det var en Cherokee 93 mod 4liter, super bil. kjøpte dn når eg var 18, så hadde eg den i 5 1/2 år, solgte dn for  litt over et halvt år siden, til en kamerat. Då hadde en nett kjøpt et 2,5 ome hevesett og 265-75-16 BF all terain dekk :'( . Men eg får låne den når eg vil ;D . Snakk om god bil!!
Så kjøpte en en TJ 97 mod, frå Naustdal for 60000 tusen, det må ha vore Norges billegaste! Var godt 82000km av en eigar. Dn hadde eg et år samtidig med XJ,n så solgte eg dn for 100000 til en frå Oslo. Så gjorde litt peng på dn ;D, vart litt dyrt med to bilar. No i sommar som var kjøpte eg meg en 5,9 liter LX, super bil. Men har tenkt å kjøpe meg en gamal XJ,YJ eller TJ som eg kan ta en tur i skogen. LX`n er litt for fin til å dure ut  i skogen med.
Det er ikkje mange plassane i Askvoll å kjøre utanfor veg i Askvoll, så det bli ikkje så masse rein kjøring i terrenget. Men ta deg en tur til Askvoll, flott plass.
Hadde no vore kjekt å kjørt litt jeep med fleire. Har klart å få en kamerat til å kjøpe en Cherokee no, blir vel kjøpt denne veka, men han får ikkje lappan før i midten av Mars.
+ at eg har endå en kamerat til på gli ;D
Men foreløpig er det meg å min LX 5,9 orginal, Peder med sin (min gamle XJ), og Joakim men sin XJ 95 4liter, om den blir kjøpt. + ein til seinare, men prøver jo stadig å prøve å få fleire til å kjøpe en skikkelig bil ;D Så det kan fort bli fleire, og eg skal ha meg ein bil til, som eg ikkje treng å være så forsiktig med. Kosta endel peng også. hehe
Eg jobbar i Førde ,å pendlar kvar dag hos Røyset Maskin AS som gravemaskinfører.

Mvh Alexander Åsnes                 TLF 99237461 som er firmatlf, men bruker berre den,
                                              så berre ta kontakt.