www.jeepclubnorway.no

Generell kategori => Generelt => Emne startet av: Hocky1 på Fr., 5,Juli,2019,22,11

Tittel: Trenger hjelp med en willys jeep
Skrevet av: Hocky1Fr., 5,Juli,2019,22,11
Hei, jeg er helt fersk i dette forumet og trenger så mye hjelp som jeg kan få. Lurer på litt av hvert her men starter ganske enkelt med at jeepen jeg har stått i 5 år uten å bli startet. Er det noe jeg bør tenke på ang dette. Sist jeg brukte bilen var det litt treg bremsing som var greia da, men må jeg  da bytte bremser osv og hvordan kan jeg eventuelt rense bremseslangene?
Tusen takk for all hjelp jeg kan få :) :)
Tittel: Sv: Trenger hjelp med en willys jeep
Skrevet av: HardKåreSø.,14,Juli,2019,11,48
Start med å bytte olje på motoren. Så setter du bilen i fri, og finner frem en stor koppnøkkel som passer på reimhjulet. Drei motoren etpar ganger rundt for hånd og kjenn at ikke noe har satt seg, så kan du forsøke å starte. Du må nok file litt, da forgasseren antagelig er dunstet tørr.

Du trenger ikke å bytte bremser hvis de fungerer som de skal. De skal ikke vibrere under bremsing rett frem, og prøv å låse forhjulene på grusveg. Du kan gjerne bytte bremsevæske da den er gammel, men du trenger ikke å rense slangene. Sjekk bare om slangene er i godt skikk, er praktisk å bytte slanger når du alt bytter bremsevæske. Kan også være greit å bytte kjølevæske og oljen i akslinger og gearkasser.